Skip to content

Contact

Info@pipecon.dk
+45 9692 2000

LANGUAGE

DAN | ENG

ATTENTION:

Internet Explorer is outdated and might cause issues on our website. Please use Google Chrome, Microsoft Edge or any other browser.

FREMTIDEN ER
STÅLSAT

”Kunderne oplever fornyelser og styrkelser med fokus på effektiv Engineering & Supply i høj kvalitet”

Historien er, at PipeCon A/S og ARM Steel Solutions A/S var to selvstændige virksomheder frem til 2017, hvor Buur Invest A/S viderefører de to selskaber under samme ledelse og domicil i Varde.

1986

ARM Steel Solutions A/S starter i Alslev, nær Varde i sydvestjylland. Firmaet startede med navnet Alslev Rustfri Montage A/S. Det er forbogstaverne i firmanavnet der skaber navnet ARM. Virksomhedens fokus var fra starten produktion i rustfri stål, sort stål og aluminium.  

1997

PipeCon A/S starter i Grønbjerg ved Spjald i midtjylland, og har domicil i Skjern frem til 2017, hvor virksomheden flyttes til Varde. Virksomhedens fokus var fra starten teknisk design, udvikling og produktion af produkter i rustfri stål, sort stål og aluminium.

2017

PipeCon A/S og ARM Steel Solutions A/S får fælles fokus i 2017, og adresse i Varde. Det gør virksomhederne stærke til at levere løsninger, der fra udviklingsfasen er gennemtænkt til kundernes individuelle ønsker og krav til høj kvalitet.

2018

Produktionen flyttes til afdelingen i Polen i 2018, for at styrke konkurrencekraften. Tekniske designere, ingeniører, salgsafdeling og administration styrkes i organisationen i Varde.

Kontakt os HER og hør mere, om vores kompetencer og historien bag PipeCon A/S og PipeCon-ARM Steel Solutions A/S.